Mamaia Copiilor

Toata trupa intoarsa de la mare… Pana la sfarsitul sejurului au rezistat eroic doar Lucasila si Eva :) , dar si restul trupei a trecut cu bine peste diversele provocari ale deplasarii.

Nu pot sa nu reclam aici latura neprietenoasa a perlei litoralului romanesc, care cred ca in curand va fi asimilata unui imens bazar de chinezarii si chilipiruri de proasta calitate. De altfel, ca si serviciile de la malul marii. In afara de plaja si de proximitatea Marii de hotel, nu pot sa spun ca m-a multumit altceva…nici macar vremea.

La tot pasul acei clowni care asaltau agresiv copiii si fortau portofelul parintilor pentru un balon modelat in forma de floare sau elicopter… in schimb, locuri de joaca ingrijite, ioc!!! Poate efortul de a turna beton in rampele de la bordurile inalte a epuizat intreaga resursa de initiativa a autoritatilor locale. Palmierii au fost inlocuiti de vegetatie mai mult ca sigur crescuta salbatic si haotic pe alocuri si de vanzatorii ambulanti de porumb fiert!  

Totusi, singura multumire a noastra, a parintilor, a fost ca ai nostri copii au fost extrem de activi in toata perioada petrecuta pe Litoral, au alergat in stanga si in dreapta, pe plaja, la masa, in receptia hotelului, in camere (Lucas, cum am preluat camera, a “lichidat” imediat una din veiozele care flancau patul matrimonial)… :) Si-au respectat programul de masa si de somn, am reusit si noi sa mai ne incarcam bateriile pentru lunile care urmeaza – vorba vine, ca impachetatul si descarcatul bagajelor a consumat mare parte din resurse :) , nu ne-am intors cu vanatai sau buba-buba, a fost mare veselie in anturaj.

Si , pentru asta … noi mai vrem inca o tura de mare! Poate in septembrie…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Ai cont pe Facebook? Comenteaza aici!

2 Responses to Mamaia Copiilor

  1. otilia braila says:

    noi am fost anul acesta t prima oara la bulgari, Albena si am venit extrem de incantati (nu se poate compara ltoralul nostru); curatenie, servicii extra , plaja aerisita, hotel aproape de plaja, mancare diversificata …ce sa zic…eu una nu mai calc pe litoralul nostru decat in trecere spre bulgari(ultimii 2 ani…mai putin anul trecut in care nu am ajuns nicaieri , am fost la Jupiter si mi-am blestemat zilele…mai ales ca eram si cu copil mic , pana in 2 ani); va recomand Albena, hotel Sandy Beach .

  2. flor1n says:

    Copiilor le-a placut Marea si pt ei vom mai merge in septembrie, inca o data… fiind mai piticoti, ramanem pe varianta Mamaia, pt distractia lor si odihna noastra… Deplasarile in strainataturi sunt rezervate doar pt shopping, la varsta lor :) :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>