În căutarea cadoului perfect

Si anul acesta i-am scris lui Mos Craciun… si bineinteles, am avut de unde sa-mi aleg cadoul, pentru a-mi completa  my wishlist! :)

Mi-a raspuns la scrisoare si mi-a spus unde il gasesc. Il voi lua si pe Lucas cu mine, pentru o fotografie cu Mosul. Sunt sigur ca il va trage de barba si ii va rasturna tolba de cadouri, dar nu e copil care sa nu fi facut asa ceva.

Ce cadou as vrea sa gasesc sub brad? Bineinteles, ceva legat de pasiunea mea pentru fotografie. Am inteles din scrisoare ca in acest week-end (10 si 11 decembrie 2011) vor fi super-reduceri la F64.ro si sper ca reducerea cea mai mare de pret sa fie oferita la aparatul foto Canon pe care mi l-am ales eu. Cu atat mai mult cu cat pot primi si o imprimanta foto dedicata, doar in luna decembrie 2011.

Cu un astfel de cadou, voi reusi sa ofer amintiri de neuitat pentru toti cei dragi.

Cati dintre voi ati dori un astfel de cadou? Aveti deja intocmit un astfel de whishlist? Sunt sigur ca pentru cumparaturi in domeniul foto-video, ati comandat si ati apelat la specialistii F64 (in cazul in care nu aveti rude in State, care sa va cumpere si sa va trimita aparatura prin posta ;) )!!!

Pentru a fi la curent cu toate surprizele puse la cale de echipa F64, zic sa-i urmariti si pe Facebook. Merita un BIG LIKE!!! :)

Asadar, luati-va si voi copiii si haideti sa-i cantam Mosului o colinda. Ne vedem la noul showroom F64 din Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 45, sector 3.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Ai cont pe Facebook? Comenteaza aici!

One Response to În căutarea cadoului perfect

  1. Pingback: F64 multumeste bloggerilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>