LIKE pentru Preşedinte ;)

Tot mai multa politica pe Facebook, este clar ca viitoarea campanie electorala se va desfasura cu preponderenta in online. Politicienii si sustinatorii lor au pagini de fani, se utilizeaza butonul de “Share” pentru ca diversele postari sa ajunga la cati mai multi utilizatori, in aparitiile publice fac referiri la postarile lor pe wall, ii vedem chiar in plenul sedintelor publice din Parlament jucandu-se pe tablete si consultand conturile de fB.

Ca si in cazul transmisiilor TV (unde folosesti telecomanda pentru a muta pe un alt canal), cand te-ai saturat de spamuri, de invitatii la evenimente politice, linkuri din presa, poti da “Block” / “Remove” userului agasant.

Totusi, ar fi interesant de urmarit paginile viitorilor candidati la presedentie sau alte functii publice! Ce crestere a audientei vor avea in perioada urmatoare, cati noi fani reusesc sa atraga prin promisiunile lor electorale…sunt oameni care se bazeaza, totusi, pe sustinerea a milioane de oameni si cu toate acestea au doar cateva mii de sustinatori pe facebook, in timp ce vedete pop au trecut de pragul sutelor de mii, milioanelor de fani.

Cum ar fi ca votarea sa se faca prin simpla apasare a butonului LIKE a paginii unui candidat? Sau macar un tur preliminar pentru antrenarea electoratului… mai simplu, mai ieftin (structura exista deja…), filtrele se pot aplica in cazul unei pagini (18+, RO)… ca sunt conturi multiple ale unui utilizator, asta n-ar fi o problema pentru ei, ca si in scrutinele trecute i-au votat morti si persoane fictive!!! ;)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Ai cont pe Facebook? Comenteaza aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>