POŢI ŞI TU! Împreună putem reuşi!

Dupa cum deja stiti, particip la un concurs de fotografie despre care aveti aici mai multe detalii aici, pe pagina evenimentului.

Ma puteti ajuta prin votul vostru, acordat direct pe siteul organizatorului, vot acordat fiecarei fotografii din cele trei postate de mine in concurs, dar si prin invitarea prietenilor vostri la acest eveniment special creat de mine pentru a atrage cat mai muti sustinatori in campania mea de castigare a concursului.

Fotografiile le poti vota pe linkurile de mai jos:

1. Prima fotografie

2. A doua fotografie

3. A treia fotografie

Premiile oferite de organizator constau in trei aparate foto oferite primilor trei clasati.

Bineinteles, eu imi doresc LOCUL I! :)

Fiind un concurs de fotografie in care castigatorii vor fi desemnati (doar de aceasta data!!!) pe baza numarului de LIKE-uri obtinute direct pe siteul organizatorului, am nevoie de cat mai voturi din partea tuturor.

Stiu ca acest gen de concurs pe baza de LIKE nu este pe placul multora, cei de la Facebook interzic acest gen de practici, cu atat mai mult ca aceasta modalitate de departajare este vehement contestata in situatia in care sunt siteuri specializate pentru schimbul de voturi in concursuri si s-au dezvoltat numeroase aplicatii care sa iti ofere un numar de LIKE-uri suficient pentru a castiga orice competitie (cu preturi de la 0,1 USD in sus!!!).

Ei bine, eu nu vreau sa platesc acesti bani. Nu vreau sa arunc sute de dolari pe un site din State ca sa castig.

Prefer sa actionez altfel, asa incat am facut in cursul zilei de ieri un anunt care a bucurat o mare parte din prietenii mei.

Deci, in cazul in care obtin voturile voastre si acest lucru imi asigura castigarea LOCULUI I in concursul despre care vorbeam mai sus, voi dona aparatul meu foto – un CANON eos 40D body impreuna cu un battery-grip CANON si 4 acumulatori, restul de accesorii originale, unor tineri care au nevoie de acest aparat pentru a va prezenta o parte din realizarile lor.

Cine sunt acesti tineri temerari - TEMERARII – The Romanian Community of Cancer Survivor Young People?

Puteti sa aflati mai multe despre ei accesandu-le paginile de Facebook:

http://www.facebook.com/event.php?eid=203076699763403#!/pages/TEMERARII-The-Romanian-Community-of-Cancer-Survivor-Young-People/145860343756

http://www.facebook.com/event.php?eid=203076699763403#!/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034

Deviza lor este POTI SI TU! Mai mult decat atat, puteti sa-i sustineti si voi, donand 2 eur prin transmiterea unui SMS la numarul unic 858.

Va multumesc mult pentru sustinere!!!

Cu drag,

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Ai cont pe Facebook? Comenteaza aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>