Ink Yourself

Da, am un tatuaj!!!

Mi l-am facut imediat dupa nasterea fiului meu, pe bratul drept, un pic mai sus de incheietura mainii, circular. Si…este la vedere!!! Am considerat ca fiind o ocazie deosebita ce trebuia marcata printr-un tatuaj care sa-l port cu mine tot timpul. Am cochetat mult timp cu ideea de a-mi face un tatuaj, dar am amanat pana la momentul potrivit!

Primul pas fiind deja facut, ma gandesc deja la urmatorul tatuaj. Desigur, tot, aniversar…legat de apropiata venire pe lume a celui de-al doilea copil. Trebuie sa aibe si el marcat acest eveniment, nu-i asa? ;) Voi alege tot un font latin, deloc complicat, fara prea multe inflorituri…cred… nu inteleg rostul acelor tatuaje in caractere asiatice sau arabe, care sunt greu de descifrat. Plus ca daca mai scapa artistul acul pe piele si iti traseaza, din greseala, o liniuta sau un punct in plus, poate insemna altceva decat iti doresti tu (nu stiu, zic si eu :) :) :) ). Ma mai gandesc, vedem la final ce o sa iasa.

Oricum, e clar ca acum incep sa-i inteleg pe acei care au multe, multe tatuaje, acoperind mare parte din corp… dupa ce ti-ai facut primul tatuaj, nu te mai gandesti la nimic altceva decat la o noua vizita la salonul de tatuaj. Daca ai gasit un salon dragut, care sa respecte conditiile de igiena, cu artisti talentati, ai surse de inspiratie suficiente in alegerea modelelor, culorilor… mai limitat esti in ceea ce priveste suprafata de piele care o ai la dispozitie!!! ;) Intre doua tatuaje sigur vei duce dorul zumzetului mecanic care iti deseneaza pielea, durerea surda, dar suportabila, a intepaturii, mirosul tusului si atmosfera de salon. Si, dupa, momentul in care poti sa-ti prezinti tatuajul familiei, prietenilor, cunostintelor si sa le impartasesti povestea lui. Pare simplu, incitant, dar inca sunt multi care privesc tatuajul ca un stigmat, un semn de teribilism… daca este si la vedere, cu atat mai mult. Pana si unii angajatori, chiar si in armata (parca…), nu accepta astfel de “semne particulare”. Asta, la noi, evident!

Bine, sunt si eu de parere ca tipul asta s-a autodepasit si iese clar in evidenta prin tatuajul ales . Asta este un exemplu evident de ASA NU. ;) 

PS. daca aveti recomandari (modele, saloane de tatuaj in Bucuresti si nu numai, experiente proprii, etc.), chiar si de genul ASA NU, as fi bucuros sa le primesc aici…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Ai cont pe Facebook? Comenteaza aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>