Martor ocular #PRbeta

Si eu am fost acolo! Am fost invitat sa particip la prima editie a #PRbeta.

Zic prima, pentru ca promisiunile organizatorilor includ un sir de workshopuri viitoare si seminarii tematice atat in Timisoara, cat si in restul tarii. De ce si in restul tarii? Pentru ca la acest prim eveniment, in sala au fost oameni si din Iasi, si din Cluj, si din Craiova, si din Galati,  sa nu mai spun cati au venit din Bucuresti! Sala plina ochi de la cuvantul de deschidere, pana la ultimele intrebari din sesiunea finala… Plin si la petrecerea de dupa… ;)

Prezentarile sustinute de specialisti in domeniul comunicarii / PR / online au tinut publicul in banca, de trebuia sa repeti in microfon anuntul  ca s-a “sunat” pentru pauza de cafea. Si la cafea, acesti speakeri s-au amestecat printre participanti, nu au facut o bisericuta mica, intr-un colt. Foarte simpatici… pe unii dintre ei ii citeam inainte, cu altii ma mai intalnisem cu diverse alte ocazii… dar, poate e si Orasul Rozelor de vina, la Timisoara toata lumea a fost mai relaxata ca alta data. Am surprins multa lume zambind in fotografiile mele. Cred ca le-a placut.

Totusi, ce m-a determinat ca primul articol de pe blog sa fie despre PRbeta? Tocmai ca prezenta mea la PRbeta m-a motivat sa-mi iau inima-n dinti si sa scriu pe blog. De ce? Pentru ca odata in plus, am vazut in acesti bloggeri niste oameni calzi, prietenosi, contrar pozitionarii lor uneori agresiva si/sau acida vis-a-vis de diverse subiecte cotidiene.

Am promis ca voi reveni la editiile viitoare, cu mare drag. De asemenea, am promis ca voi scrie cat mai des articole pe acest blog (acesta fiind primul, va obliga pe voi la un feed-back “incurajator”, cel putin!).

P.S. Si inca un amanunt… si bloggerii fredoneaza melodiile preferate in club.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Ai cont pe Facebook? Comenteaza aici!

4 Responses to Martor ocular #PRbeta

 1. Daniel Mitre says:

  Te salut, bun venit in blogosfera. Intradevar a fost tare misto. :)

 2. haragas ioan says:

  felicitari pentru initiativa si tine-o tot as sau mai bine.

 3. Un inceput bun, iar pozele sunt reusite!
  Te asteptam cu noutati si noi ganduri!

 4. CristinaTM says:

  Mă bucur mult că ți-a plăcut conferința și promit că încercăm să fim la nivelul așteptărilor și pe viitor. Felicitări pentru inițiativa de-a începe un blog! Să ne citim cu bine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>